منصوریان : هواداران شاهد فوتبالی بی نظیر از استقلال خواهند بود

کاپیتان تیم فوتبال استقلال در پایان بازی و در جمع خبرنگاران اظهار داشت : یکی از بهترین مربیان 10 سال اخیر کشورمان به استقلال آمده است و من به هواداران استقلال قول می دهم با وجود آقای فیروز کریمی در پست سرمربیگری استقلال شاهد فوتبالی بی نظیر از استقلال خواهیم بود . به گزارش سایت رسمی باشگاه منصوریان در باره بازی استقلال مقابل تیم فوتبال پاس همدان گفت : در هفته های گذشته که استقلال به نتیجه می رسید از بازی ما ایراد می گرفتند که چرا دفاعی بازی می کنید. آن زمان تاکید کردم که در بازی نتیجه مهم است. امروز هم که تیم ما بازی خوبی را به نمایش گذاشته اما به نتیجه نرسیده تیم پاس همدان را به دلیل بازی دفاعی زیر سئوال نمی برم.
هافبک تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به این موضوع که تیمش از شانس های مسلم گلزنی خود استفاده نکرده است، تاکید کرد: امروز بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم اما نتوانستیم نتیجه دلخواه را بدست آوریم. فکر می کنم عادلانه ترین نتیجه برای این بازی تساوی یک بر یک بود.
وی در خصوص بازی تیم فوتبال پاس همدان، تصریح کرد: پاس دفاعی بازی می کرد، دفاع نیز یک نوع شیوه بازی است. پاس هم مانند سایر تیم ها با انگیزه زیاد و با هدف اینکه مقابل استقلال در آزادی به نتیجه برسد، به میدان آمد و بر خلاف جریان بازی به گل رسید و با دفاع از آن گل به پیروزی رسید.